Поділитись:

Житлові будинки, медичні та навчальні установи: у Луцьку запустили опалення

Четвер, 31 жовтня 2019, 21:10
Житлові будинки, медичні та навчальні установи: у Луцьку запустили опалення

Згідно Наказу підприємства, ДКП «Луцьктепло» розпочало надання послуг з централізованого опалення. У першу чергу теплозабезпечення здійснюється для об’єктів соціальної сфери, якими є дошкільні, навчальні заклади та медичні установи.

Теплоносій для опалення подали до 603 багатоквартирних житлових будинків з 788, що споживають послуги, повідомляє "Луцьктепло" у Facebook.


Станом на 31 жовтня, 39 із 40 дошкільних закладів забезпечили можливістю отримувати послугу з централізованого опалення. Не забезпечений тепловою енергією залишається ДНЗ №15 на вул. Дубнівська, 38. Не підключеними до джерела теплової енергії є два навчальні заклади, а саме ЗОШ №6 на вул. Ковельська, 43 та Ліцей на вул. Дубнівська, 34. Можливість отримувати теплову енергію від об’єктів ДКП «Луцьктепло» має решта 40 навчальних закладів.

Що стосується лікарняних установ, то підключили18 з 20 об’єктів. Без можливості отримувати послугу залишається госпіталь інвалідів війни та поліклініка №3 на вул. Стефаника, 3-а. Зазначені 5 об’єктів не забезпечені послугою з централізованого опалення у зв’язку з виконанням робіт з капітального ремонту 3 котелень згідно Контракту №2b. 

Теплоносій для опалення подали до 603 багатоквартирних житлових будинків з 788, що споживають послуги.

Надавач послуги – ДКП «Луцьктепло», – згідно меж розмежування подає теплоносій до фундаменту житлового будинку, відкрити ж засувку і пустити теплоносій в будинок має балансоутримувач, як і забезпечити балансування внутрішньобудинкової мереж.

Якщо один стояк в під’їзді чи квартирі теплий, інший холодний – проблема внутрішньобудинкова, і треба звернутися до балансоутримувача з питанням чи проведено всі належні роботи у підвальному приміщенні або сусідів з верхнього поверху, щоб розповітрити стояк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024