Поділитись:

Арештували чоловіка, який погрожував спалити дім операторці заправки на Волині

Неділя, 10 листопада 2019, 13:07
Арештували чоловіка, який погрожував спалити дім операторці заправки на Волині

П’яний уродженець міста Дрогобич, що на Львівщині, їдучи з озера, заїхав на заправку поблизу смт Луків Турійського району. Там, на ґрунті неприязних відносин, погрожував операторці АЗС спалити її житловий будинок.

Про це йдеться у вироку Турійського районного суду.

Зі слів жінки, водій автівки перебував у стані алкогольного сп’яніння, внаслідок чого виїхав на бордюр і пошкодив транспортний засіб. Вона попросила останнього залишити територію автозаправної станції. А у відповідь почула погрози.

Допитаний у суді чоловік своєї вини не визнав, а зауважив, що висловлювався в адресу жінки нецензурними словами, погрожував підпалити свій автомобіль і разом автозаправну станцію, але погрози підпалити житловий будинок він не висловлював.

Свідки події підтвердили, що чоловік був п’яним та між ним і потерпілою виник конфлікт. До того ж під час розгляду справи з’ясувалося, що інші заявники також зверталися до поліції із заявами про те, що чоловік погрожує підпалити будинок, вчиняє насильство в сім’ї в стані алкогольного сп’яніння та здійснив підпал будинку колишньої дружини.

Тож у результаті суд ухвалив визнати водія авто винуватим у вчиненні злочину, передбаченого статтею 195 КК України (Погроза знищення майна), призначивши покарання у виді арешту на строк три місяці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів