Поділитись:

На ЛПЗ три будинки – без тепла: лучани вимагають перерахунку

П'ятниця, 29 листопада 2019, 14:00
На ЛПЗ три будинки – без тепла: лучани вимагають перерахунку

У районі ЛПЗ – три будинки досі без тепла. Перебої з теплопостачанням тиждень тому були в 10-ти будинках, які обслуговує котельня, що на вулиці Боженка. 

Мешканка будинку, що на вулиці Шота Руставелі, 13-А  розповіла, що икликали комісію із “Луцьктепла”, аби та виміряла температуру у помешканні і зробила їй перерахунок оплати за опалення. Обладнання, яким робили виміри, у жінки викликало сумніви, – інформує Суспільне. Волинь. 

 

Прилад був увесь зачуханий, затертий, на що я сказала: "Чому він у такому стані?" На що була відповідь: "Але ж він працює". Я кажу: "Покажіть на нього сертифікат, де його повірка?" На приладі не було номера, не було вказано, до якого числа. І вибоїни були", – розповіла лучанка. 

 Щоб з’ясувати, чи правомірні дії працівників ДКП “Луцьктепло, жінка викликала поліцію.

На ЛПЗ три будинки – без тепла: лучани вимагають перерахунку

Сержант управління поліції охорони Тарас Боймиструк повідомив, що заяву взяли і зареєструють у міськквідділі. 

"У нас є два термометри і два пірометри, якими користуються інженери. Можливо, так сталося, що сертифікат був один, а термометр інший. Ми не заперечуємо такого людського фактору", – пояснив речник ДКП “Луцьктепло” Антон Безносиков. 

Ольга Дворська, головний інженер ЖКП № 2 у Луцьку розповіла також, що упродовж тижня щодня надходить близько сотні звернень від мешканців квартир, які обслуговує підприємство.

У зв’язку із тим, що ідуть масові перебої із теплопостачанням, люди масово почали звертатися на "Луцьктепло" за перерахунком. Повітря заганяє у систему. Ми його з одного стояка, а воно – в інший… Я не можу сказати, яка причина, це треба у "Луцьктепла" питати",  пояснила вона. 

На ЛПЗ три будинки – без тепла: лучани вимагають перерахунку

Зі слів речника державного комунального підприємства "ЛуцьктеплоАнтона Безносикова, за результатами обстеження комісії у лучанки на Шота Руставелі – від 14 до 16 градусів у різних кімнатах при нормі 18-20. Їй зроблять перерахунок. Формула розрахунку у кожному випадку різна. І може бути до 5 % меншою за кожен нижчий градус. Речник говорить: нині у мікрорайоні, який обслуговує котельня на Боженка, ще є три будинки без тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024