Поділитись:

Загадка: жовтий, великий і дуже труситься

Понеділок, 30 грудня 2019, 07:40

Маршрутками тепер користуюся рідко, адже ті, що їздили по моїй вулиці, змінили маршрут. Тому сенсу під’їхати одну зупинку немає. Отож, з користю для здоров’я ходжу пішки. Проте маршрутки допомагали зекономити час.

Прислів’я «Скільки того міста» тут не зовсім підходить, бо користуватися громадським транспортом таки інколи доводиться. Але ніколи і подумати не могла, що після того,як встановлять валідатори, водії деяких маршруток і надалі влаштовуватимуть такі собі маршрутні перегони. Отож, водій маршрутки №10, якою  нещодавно довелося їхати, з проспекту Відродження і аж до шляхопровода намагався обігнати усі можливі маршрутки. На зупинках спинявся буквально на кілька секунд, люди ледве встигали виходити, аби кермувальник не затиснув їх дверима. Так, можливо, він не встигав по графіку, або у нього на це були й інші невідомі пасажирам причини, але кілька пасажирів, які їхали у салоні стоячи, таки нагадували водієві, що він везе не дрова. Чоловік, який сидів, пожартував:

«Ліпше погано їхати, ніж добре йти».

Яка відповідь до загадки ви, напевно, уже здогадалися. Коли ми їхали у цій маршрутці, її придумала моя трирічна донька. Звичайно, моя відповідь була неправильною. Бо я думала, що це апельсин. Правда, було не зрозуміло, чому труситься.

«Мамо, це ж оця маршрутка», – каже донька. Ну а чому вжито у чоловічому роді, то вже її, дитяче. 

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024