Поділитись:

У Луцьку переселенці просять в оренду приміщення за одну гривню

Вівторок, 21 червня 2016, 12:19
У Луцьку переселенці просять в оренду приміщення за одну гривню

Члени ГО "Переселенці Криму та Донбасу" просять міськраду погодити їм оренду приміщення для організації за одну гривню.

Фактично всі переселенці, які живуть у Луцьку винаймають квартири, а на оплату оренди приміщення, яке займає їхня громадська організація коштів не вистачає. Про це розповіла керівник ГО "Переселенці Криму та Донбасу" Олена Черемкова 21 червня на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповіла, що ГО "Переселенці Криму та Донбасу" орендує приміщення площею 17,9 метрів квадратних. Приміщення вони зараз не використовують, оскільки воно знаходиться у дуже поганому стані та потребує ремонту.

"Громадська організація є неприбутковою організацією і їхніх членських внесків не вистачить на орендну плату, яка становить 206 гривень в місяць", – сказала Алла Грабко.

Вона зазначила, що орендна плата збільшиться. Враховуючи непрості життєві обставини і те, що всі переселенці, які проживають у Луцьку платять за житло, яке винаймають, переселенці просять врахувати це, і в межах діючого договору надати пільгу у розмірі гривня в рік.

Члени комісії підтримали таку пропозицію.

Надрукувати
мітки:
коментарів