Поділитись:

У Луцьку об’єднали маршрут 9 і 9а: куди їздитиме автобус

П'ятниця, 24 січня 2020, 10:35

Аби відновити транспортне сполучення між мікрорайонами ЛПЗ та Вересневе, у Луцьку створюють новий маршрут. Йдеться про анонсовану об’єднану із двох маршрутку, яка буде замість автобусів 9 і 9а.

Про це пише ІА "ВолиньPost".

Депутат Луцькради Микола Яручик розповів, що з проблемою неналежного транспортного сполучення до нього звернулися мешканці мікрорайону ЛПЗ. Разом із ними він мав розмову із начальником транспортного управління мерії Володимиром Степановим, який пообіцяв, що проблему вирішать найближчими днями. 

Володимир Степанов зазначив, що новий маршрут матиме назву «Райлікарня-Вересневе» й до мікрорайону ЛПЗ рухатиметься за маршрутом колишньої «дев’ятки», а далі – за маршрутом колишнього автобуса 9а. Зокрема, таким шляхом: райлікарня – вулиця Теремнівська – Рівненська – проспект Відродження – Молоді – соборності – Перемоги – вулиця Винниченка – Богдана Хмельницького – Гнідавська – Станіславського – ЛПЗ. А з ЛПЗ – Окружна – Мамсурова – КХП – Полонківська – Корольова – Новодворської – Ранкова і повертається назад.

Із 29 січня за маршрутом «Райлікарня – Вересневе» запустять перших 6 автобусів.

Вже завтра, 24 січня, підприємець, який є власником цих автобусів, розпочне облаштовувати їх валідаторами. Ще через 3-4 дні після 29 січня на маршрут запустять ще 6 автобусів.

Зі слів Степанова, наразі є перевізник, який готовий обслуговувати маршрут, він має намір розпочинати роботу. Утім, це ще має погодити виконавчий комітет Луцькради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів