Поділитись:

Побив і зачинив у кімнаті: на Волині чоловік погрожував співмешканці вбивством

П'ятниця, 24 січня 2020, 23:11

У Луцькому районі під час сварки чоловік побив свою співмешканку і, погрожуючи фізичною розправою, силоміць утримував її в кімнаті.

Про це інформує поліція Волині.

Сьогодні, 24 січня, близько 17 години до поліції надійшло повідомлення, що в будинку в одному із населених пунктів Луцького району незаконно проти її волі утримують жінку. На місце одразу ж виїхали слідчо-оперативна група, керівництво місцевого відділення, а також слідства та карного розшуку поліції області.

Поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення вчинив 43-річний місцевий житель. Під час сварки чоловік побив свою 23-річну співмешканку й закрив її в кімнаті. Погрожував фізичною розправою та вистрілив у стелю з карабіна. Поліцейські вилучили в зловмисника зброю та набої та доставили його до відділення поліції, де з ним проводять невідкладні слідчі дії. Потерпілу жінку доправили для надання медичної допомоги та обстеження в центральну районну лікарню.

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом незаконного позбавлення волі способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілої, що супроводжувалося заподіянням їй фізичних страждань та із застосуванням зброї відкрили кримінальне провадження. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі  вирішується питання щодо оголошення зловмисникові про підозру в скоєнні злочину та обрання йому міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
19:45
15 березня 2024
21:03