Поділитись:

У Луцьку біля храму зрізали 30 дерев: чи законно (відео)

Неділя, 16 лютого 2020, 05:38
У Луцьку біля храму зрізали 30 дерев: чи законно (відео)

Фото Віктора Яручика з Facebook

У Луцьку зрізали дерева вздовж пішохідної доріжки неподалік храму Всіх Святих Землі Волинської.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного.

Лучани, які живуть неподалік, стурбовані через зрізування дерев, адже тепер пішохідна доріжка взагалі не захищена від сонячного проміння, і влітку за сонячної погоди прогулюватися тут буде дуже спекотно.

У Луцьку біля храму зрізали 30 дерев: чи законно (відео)У Луцьку біля храму зрізали 30 дерев: чи законно (відео)У Луцьку біля храму зрізали 30 дерев: чи законно (відео)

Натомість священник Володимир Яцишин каже, що пішохідна доріжка належить до території храму Всіх Святих Землі Волинської, та показує документи від 19 вересня 2019 року, в якому є дозвіл зрізати 30 дерев: 19 кленів, 8 ясенів, 3 аличі. Він каже, що після цього двічі приїжджали поліцейські брати свідчення, бо скаржилися люди. За його словами, нормальні дерева залишили, зрізали лише ті, що були в аварійному стані і могли спричинити шкоду. Тому, мовляв, було прийнято рішення видалити дерева, облагородити територію, також знайшовся чоловік, який обіцяв пожертвувати ялинки та сосни для території храму. Планується також облаштування парковки.

Що з цього приводу кажуть у міській раді, – детальніше дивіться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024