Поділитись:

Путівки на популярні закордонні курорти значно здешевшали

Четвер, 12 березня 2020, 16:25
Путівки на популярні закордонні курорти значно здешевшали

Через ситуацію з коронавірусом туристичні путівки в Єгипет, ОАЕ та Шри-Ланку значно здешевшали, однак люди побоюються літати на відпочинок. 

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив громадський активіст, керівник туристичного агентства "Патріот" Богдан Климчук.

Із його слів, наразі борти чартерів щодо базових країн заповнені, як і кожного року, тому нижче ціни навряд впадуть (зараз дешевше на третину). Якщо раптом таке станеться, що будуть скасовані пакетні тури, то уже є досвід того ж Китаю, коли без проблем туристам повертали кошти або пропонували перебронюватися на інші напрямки. Про це Богдану Климчуку повідомили топ-менеджерів провідних туроператорів. 

"Любі туристи, зважайте, що віднедавна в Єгипті і багатьох країнах за поширення фейків про коронавірус передбачено тюремне ув'язнення. Тому будьте обережні з висловлюваннями. Ті, хто повернулися з відпочинку з Єгипту, наразі підтверджують більший рівень контролю в аеропортах, зменшення загальної кількості європейців у готелях та відпочинком залишилися задоволеними. А це найголовніше", – пояснив Богдан Климчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024