Поділитись:

Волинська СБУ затримала на хабарі керівника міжрегіонального управління Мін’юсту

П'ятниця, 20 березня 2020, 10:10
Волинська СБУ затримала на хабарі керівника міжрегіонального управління Мін’юсту

Викритому Службою безпеки України високопосадовцю Міністерства юстиції України повідомили про підозру у вчиненні корупційного правопорушення.

Керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації було затримано «на гарячому».  За даними слідства, посадовець вимагав і щомісяця отримував від підпорядкованих керівників установ виконання покарань неправомірну вигоду. Натомість він обіцяв не здійснювати перевірок стосовно дотримання режиму відбування покарань ув’язненими та заходів контролю господарської діяльності вказаних підрозділів, – інформує пресслужба управління СБУ на Волині. 

Волинська СБУ затримала на хабарі керівника міжрегіонального управління Мін’юстуВолинська СБУ затримала на хабарі керівника міжрегіонального управління Мін’юсту

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Заходи із викриття проводилися відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ у Волинській області, Головним управлінням боротьби з корупцією та організованою злочинністю, спільно з детективами НАБУ, САП,  управлінням внутрішньої безпеки ДКВС, органами юстиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів