Де у Луцьку замовити готові паски Панеттоне*
Зовсім скоро світле, щире та родинне свято і кожна господинька вже готується до Пасхи.
Ось кілька корисних та смачних порад від шеф-кондитера Ring Cafe, що знаходиться на 4 поверсі Розважального Центру "Промінь" :
Використовуй тільки свіжі (живі) дріжджі! З ними на 100% вдало працюватиме опара та гарненько підніметься тісто
Для Панеттоне використовуй тільки сильне борошно (із вмістом протеїну 12-14%). Звичайне борошно містить 8-10%, але цього відсотка протеїну замало саме для Панеттоне! Структура може бути недостатньо пружною, погано тримати форму та опадати.
Використовуй якісні та свіжі сухофрукти! Попередньо просочуй їх у ромі.
Візьми відбірні яйця, а також вершкове масло не менше 72% жирності.
Глютенове вікно. Важливо правильно вимісити тісто, для того щоб виріб був повітряним та ніжним.
Формування Панеттоне. Складай декілька разів тісто у формі конверта, підтягуючи його руками, щоб сформувався пружний шар. Це допоможе створити чудову текстуру тіста всередині виробу!
Охолоджуй готові спечені Панеттоне у перевернутому вигляді, для того щоб він не опав та не осів під власною вагою.
Декоруй на власний смак.
Надихайся сонцем, гарним настроєм та позитивними думками. Всім успіхів у приготуванні. ⠀
І також нагадаємо, що ми приймаємо попередні замовлення на готові пасочки Панеттоне. ⠀
Телефонуй: 066 219 65 69 або 073 116 17 18
Що у Луцьку робить MONATIK на кріслі колісному (фото)
У «Волинській Голландії» – ажіотаж: на дорогах – затори, на вході – черги (відео)
Тесляр знайшов у стіні записку 1975 року та вистежив жінку, яка її залишила (фото)
У Луцьку помітили Монатіка (фото)
«Місто, як на долоні»: де у Луцьку снідали Танька та Володька з VIP Тернопіль (відео)