Поділитись:

"Карантин для лохів", – уночі у Луцьку виявили порушників

Неділя, 03 травня 2020, 11:40
«Карантин для лохів», – уночі у Луцьку виявили порушників

У ніч з 2 на 3 травня на чергування заступила група швидкого реагування ГФ "Самооборона Волині". Завдяки спільним зусиллям з патрульною поліцією Волині вдалося виявити 8 нетверезих водіїв, а також людей, які попри карантин збираються компаніями та розпивають алкогольні напої. 

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав Олександр Ніколайчук.

"Вечірній, до опівночі, об'їзд дворів та обхід територій шкіл і дитсадочків. Все як завжди: "Карантин для лохів..." , бухають, мат-перемат, ну й: "Хто ви такі? Да я АТОшник..." чи "Та то не наше..." й слиною давляться, як травичку алкоголем поливаєш. "Нічого в цій країні не міняється", – йдеться у повідомленні.

Також уночі вдаломся виявити нетверезих водіїв. Зокрема, о 01:43 на вулиці Наливайка спинили водія з підозрою на стан наркотичного сп'яніння. Від освідування в спеціалізованому медзакладі водій відмовився. Проте у чоловіка були наявні характерні ознаки наркотичного сп'яніння: підвищена жвавість й рухливість, не зовсім розбірлива мова й вимова, розширені зіниці, що не реагували на світло, характерні ривкові рухи тіла. До того ж, чоловік сам повідомив, що лікувався і стоїть на наркологічному обліку. 

У стані алкогольного сп'яніння зупинили водія на вулиці Коперника о 3:50.  О 4:05 ранку – на вулиці  Воїнів-Інтернаціоналістів.

"4:30 район вул. Ковельської, відмова, "пішов автоматом" на стан АС. А загалом вже 6 штук. Не чоловік, а саме – штук. Таке враження, що на вулицях міста в цю пору лише патрульні, таксисти і "штуки", кого не спини. 05:18, вул. Володимирська, ще один водій з підозрою на наркотичне сп'яніння й ще одна відмова від проходження освідування. 06:10, вул. Дубнівська. Водій каже, що вживав лише медикаменти. Оп-па, перевищення вмісту алкоголю у чотири рази від мінімально допустимої", – йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів