Поділитись:

На Волині викрили наркоторговців (фото)

Четвер, 14 травня 2020, 08:45
На Волині викрили наркоторговців (фото)

За процесуального керівництва Ковельської місцевої прокуратури працівниками поліції та УСБУ в області в межах розслідування кримінального провадження про злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин, проведено оперативні закупівлі та 11 санкціонованих судом обшуків в оселях жителів Любомля та Любомльського району.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині. 

У ході слідчих дій затримано двох 38-річних волинян, у яких вилучено амфетамін, канабіс та готівкові кошти, одержані від незаконного промислу. Пакунки, ємності та згортки із психотропами й особливо небезпечними наркотичними засобами, а також пристрої для куріння канабісу виявили та вилучили правоохоронці і в їхніх помешканнях.

В оселі ще одного фігуранта зафіксовано факт незаконного зберігання вогнепальної зброї.

Тривають слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення двом затриманим про підозру у незаконному виготовленні, придбанні зберіганні з метою збуту й збуті психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України) та про обрання їм запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють причетність також інших громадян до вчинення цих злочинів.

На Волині викрили наркоторговців (фото)На Волині викрили наркоторговців (фото)На Волині викрили наркоторговців (фото)На Волині викрили наркоторговців (фото)На Волині викрили наркоторговців (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів