Поділитись:

Спалах локалізовано: розповіли про ситуацію із коронавірусом на птахофабриці у Володимирі

Понеділок, 15 червня 2020, 13:29
Спалах локалізовано: розповіли про ситуацію із коронавірусом на птахофабриці у Володимирі

За останню на птахофабриці у Володимирі-Волинську не зафіксовано нових спалахів захворювання на коронавірус.

Про це 15 червня під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції розповіла заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак.

«За останню добу нових випадків на Володимир-Волинській птахофабриці, на щастя, не виявлено. Тобто, можемо говорити про те, що локалізовано спалах. Всього захворіло 56 осіб. Вони не тільки з Володимира-Волинського району, а ще й з Турійського, Іваничівського і з міста Нововолинськ. Продовжують хворіти працівники цеху напівфабрикатів, який включає в себе забійний цех, цех фасування та склад», – розповіла Тетяна Щербак.

Також додала, що за період спалаху Володимир-Волинським лабораторним центром було проведено верифікацію всіх контактних осіб, інформацію направлено до місцевого відділу Нацполіції.

Окрім цього, з її слів, лікарями-епідеміологами щоденно проводиться аналіз епідеміологічної ситуації для того, щоб зрозуміти, чи варто послаблювати карантинні заходи.

Заступниця голови ОДА додала, що, на жаль, показники інцидентності за останні 7 днів становлять 34,81% на 100 тисяч населення. Лише в 6 із 18 адміністративних територій показники інцидентності не перевищують 12%.  Найвищі показники у Володимирі-Волинському районі, Камінь-Каширському, місті Ковелі, Ківерцівському районі та Ратнівському. У Луцьку показник становить 22,53%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів