Ресторанам і кав'ярням Києва дозволили приймати відвідувачів усередині
Фото ілюстративне
У Києві закладам громадського харчування дозволили приймати відвідувачів всередині приміщення. КМДА оприлюднила правила та вимоги.
Про це йдеться у розпорядженні КМДА від 22 червня (починаючи з пункту 93), пише Бабель.
Зокрема, за одним столом, як і на літніх майданчиках, можуть сидіти не більше чотирьох осіб, без урахування дітей до 14 років. А відстань між сусідніми столами має бути не менше ніж 1,5 метра.
На вході до закладу або поруч з місцем видачі замовлень має бути місце для обробки рук антисептиком. Меню також мають розміщувати при вході для безконтактного ознайомлення або воно має бути виготовлене з такого матеріалу, який дозволить його продезінфікувати. Столове приладдя має бути в індивідуальних упаковках.
Що досі заборонено ресторанам і кав’ярням?
- відкривати дитячі кімнати;
- проводити свята, банкети та майстер-класи, якщо гостей більше 10;
- готувати їжу на відкритих кухнях;
- роботу буфетів самообслуговування.
Відвідувачі можуть увійти до закладу тільки в супроводі працівника закладу. З підвищеною температурою або ознаками ГРВІ до закладів не пускатимуть. Працівники мають обслуговувати гостей в масках і рукавичках.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Що у Луцьку робить MONATIK на кріслі колісному (фото)
Тесляр знайшов у стіні записку 1975 року та вистежив жінку, яка її залишила (фото)
У Луцьку помітили Монатіка (фото)
«Місто, як на долоні»: де у Луцьку снідали Танька та Володька з VIP Тернопіль (відео)
На Волині зберігся кам'яний хрест, зведений у ХІІІ столітті: де він стоїть (фото)