Поділитись:

У Луцьку демонтують низку білбордів, бо ті висять без дозволів

Середа, 15 липня 2020, 11:40
У Луцьку демонтують низку білбордів, бо ті висять без дозволів

Виконавчий комітет Луцької міської ради ухвалив рішення про демонтаж засобів зовнішньої реклами, оскільки вони не мають відповідні дозволи.

У пояснювальній записці «Луцькреклами» йдеться про такі об’єкти:

На вулиці Загородня, 4 та вулиці Писаревського, 7 розміщено два наземних щита із сюжетом "Спортивно-оздоровчий комплекс "Лідер".

На вулиці Винниченка, 23 розміщено щит на фасаді будинку із сюжетом "Суші". Власниками вказаних засобів зовнішньої реклами є, відповідно, фізичні особи-підприємці Джулінська Валентина Миколаївна та Гурський Денис Олександрович.

На вулиці Ветеранів, 6 розміщено два щита на фасаді будівлі та світловий бокс на фасаді будівлі та два банера в рамках на фасаді будівлі із сюжетом "Велмарт". Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є ТзОВ "Фудком".

На вулиці Львівська, 73 розміщено два банера на металевих каркасах на фасаді будівлі із рекламними сюжетами, що зображують товари, що реалізує магазин та щит на фасаді будівлі із сюжетом "Продукти харчування, канцелярія, побутова хімія". Також на вулиці Львівська, 63-В розміщено три банера на вікнах нанесені методом наклеювання із сюжетами "Свіжі кури", "Кури гриль", "Продукти харчування" та щит на фасаді будівлі із сюжетом "Кури гриль". Власниками вказаних засобів зовнішньої реклами є, відповідно, фізичні особи-підприємці Кондратюк Світлана Михайлівна та Сабаня Петро Олександрович.

На розі проспекту Відродження та вулиці Писаревського розміщено наземний щит. Власником вказаного засобу зовнішньої реклами є фізична особа-підприємець Козак Світлана Павлівна.

На вулиці Левітана, 20 розміщено щит на світловій опорі із сюжетом "KORSAR". Власника вказаного засобу зовнішньої реклами встановити неможливо.

На вулиці Ковельська, 47 розміщено банери на вікнах нанесені методом наклеювання із сюжетом "Чорна п’ятниця щодня". Також на вулиці Ковельська, 45 розміщено два банера на фасаді будинку із сюжетом "Дніпро-М" та "STIHL", три кронштейна на фасаді будинку із сюжетами "DNIPRO-M", "Husqvarna", "metabo", світловий бокс на фасаді будинку із сюжетом "Акція", два світлових бокса у вигляді об’ємних літер на фасаді будинку із сюжетами "STIHL" та "Husqvarna", банери на вікнах нанесені методом наклеювання: один банер із сюжетом "STIHL" та шість банерів із сюжетами "DNIPRO-M", "FORESTA", "Husqvarna". Власниками вказаних засобів зовнішньої реклами є, відповідно, ТзОВ "Аптека низьких цін Львів" та фізична особа-підприємець Лучицький Олександр Михайлович.

Вищевказані рекламні засоби розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України "Про рекламу".

Інспектори КП "Луцькреклама" склали та вручили акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами в м. Луцьку та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Луцьку. Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області було направлено подання щодо порушення Закону України "Про рекламу" для накладання відповідних штрафних санкцій.

Усі вимоги щодо усунення даних порушень були проігноровані.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів