Поділитись:

Коли луцький ЦНАП вийде з карантину

Середа, 26 серпня 2020, 19:30
Коли луцький ЦНАП вийде з карантину

Нещодавно в одного з працівників виявили коронавірус, тож роботу Центру надання адміністративних послуг мусили частково зупинити. 
 
Про це розповіла його директорка Лариса Карп’як. За її словами, роботу ЦНАПу не припинили, а зупинили частково. 
«Життєвонеобхідні послуги такі як виписка померлого, видача паспорта, якщо була втрата, чи український паспорт – ми приймаємо», – розповідає Лариса Карп’як. 
 
Частина працівників вже здала ПЛР тести й працює, інша частина чекає результатів. Нині коронавірус підозрюють у трьох осіб. Окрім того, четверо людей перебувати на лікарняному. Тож від деяких послуг ЦНАПу довелося відмовитися. 
 
«Ми не можемо, на жаль обслуговувати реєстрацію нерухомості всієї Волинської області. Тому що по районах не працюють реєстратори й зі всієї області населення їде до нас. А ми не можемо в такому ритмі працювати й забезпечити надання послуг всім охочим», – розповідає керівниця ЦНАПу. 
 
Результати тестів будуть відомі до кінця дня 26 серпня. Якщо в працівників «ковіду» не виявлять, установа повернеться до звичайного життя. Про відновлення роботи обіцяють повідомити на офіційній сторінці ЦНАПу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Державні реєстратори луцького ЦНАПу отримали звання найкращих

 

Українцям разом із паспортом хочуть видавати офіційний e-mail

 

В Україні водійські посвідчення видаватимуть по-новому

Надрукувати
мітки:
коментарів