Поділитись:

У луцькій школі капітально відремонтували спортзал

Четвер, 27 серпня 2020, 10:40
У луцькій школі капітально відремонтували спортзал

У луцькій школі №20 капітально відремонтували спортзал. 

Про це інформують на сайті Луцької міської ради.

Зокрема, повідомляють, що у літній період триває оновлення закладів освіти міста, зокрема впроваджуються енергозберігаючі заходи, ремонтуються дахи оновлюються актові зали, харчоблоки та санвузли. Адже, поки школярі відпочивають і набираються сил, саме час для таких ремонтних робіт.

Так, у середу, 26 серпня представники міськради інспектували проведені ремонтні роботи у спортивному залі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20 у мікрорайоні ЛПЗ. Тут капітально відремонтували сам спортзал, роздягальні. Тепер діти займатимуться фізичною культурою у теплому та затишному приміщенні.

У міськраді розповідають, що спортивний зал був у жахливому стані: стіни і стеля полущилися, підлога прогнила, баскетбольні щити і кільця поламані.

Ремонт робили у кілька етапів. Спершу відремонтували стелю, потім і саме приміщення. Завершальним етапом став ремонт роздягалень. 

У Луцькраді кажуть, що візьмуться за ремонт спортзалів і в інших районах міста. 

У луцькій школі капітально відремонтували спортзалУ луцькій школі капітально відремонтували спортзалУ луцькій школі капітально відремонтували спортзалУ луцькій школі капітально відремонтували спортзалУ луцькій школі капітально відремонтували спортзалУ луцькій школі капітально відремонтували спортзал

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів