Поділитись:

У луцькому парку з'явилися нові графіті (фото)

Субота, 29 серпня 2020, 18:05
У луцькому парку з'явилися нові графіті (фото)

У луцькому City Park з'явилися нові графіті. Оновлений вигляд має галерея під відкритим небом 4/8 Gallery.

Незвичний арт під назвою «Eazyway emp» вийшов з-під балончика двох київських художників Sokewonder та Storaz.

"Митці розглядають простір метрополітену та процеси, що у ньому відбуваються, як сюжети для свого проекту в 4/8 Gallery. Вибіркові, раптово сфотографовані за один вечір сцени з нічного життя метро «Позняки», про яке звичайні люди не підозрюють, поєднуються між собою в стінах 4/8 Gallery, та демонструють неочевидні речі, що трансформуються в роботи живописно-графічного, ілюстративного характеру.", - розповідає луцький художник Андрій Присяжнюк

Процес створення, спосіб виконання експозиції в просторі 4/8 Gallery є експериментальним, та підкріплює ідею проекту, розділяючись на 2 етапи, - денний та нічний. Вдень створюється абстрактна частина проекту, - «тло», вночі - персонажі сюжетів.

"Цей соціальний проект не перестає мене дивувати своїми історіями створення, техніками нанесення картин та глибиною змісту зображень. Це надзвичайно цінно, що у нас на City Park в Луцьку є така галерея під відкритим небом! Кожного разу художники з різних міст та країн приїжджають до нас, щоб поділитись своєю історією пережитого, вони зображають свої емоці, страхи, фантазії та мрії. Ми ж своєю чергою можемо їх зрозуміти тільки так, як асоціюються вони з нашим досвідом", - розповідає координаторка рекреаційного простору City Park Христина Назар, і запрошує всіх подивитися нові незвичайні роботи.

У луцькому парку з'явилися нові графіті (фото)У луцькому парку з'явилися нові графіті (фото)У луцькому парку з'явилися нові графіті (фото)У луцькому парку з'явилися нові графіті (фото)У луцькому парку з'явилися нові графіті (фото)У луцькому парку з'явилися нові графіті (фото)У луцькому парку з'явилися нові графіті (фото)У луцькому парку з'явилися нові графіті (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів