Поділитись:

У Луцьку стартував міжнародний літфестиваль "Фронтера" (фото)

П'ятниця, 02 жовтня 2020, 17:40
У Луцьку стартував міжнародний літфестиваль «Фронтера» (фото)

Міжнародний літературний фестиваль "Фронтера" розпочався у Луцьку.

Літфест відкрили у п'ятницю, 2 жовтня у залі коворкінгу "Пасаж інтердіт". На цьогорічний фест, попри карантинні обмеження, зареєструвалися більше двох сотень відвідувачів. Директорка "Фронтери" Елла Яцута каже, що у складні часи особливо цінними є такі офлайнові зустрічі. 

Захід почали емоційним номером від луцького театру-студії "ГаРмИдЕр". Далі слово мали організатори та меценати заходу. 

Ведучим цьогорічного фестивалю став відомий український ютуб-блогер Клятий Раціоналіст

На "Фронтері" під час заходів різного формату виступатимуть письменники з України, Польщі, Білорусі та Чехії. Легкий камерний фестиваль, розповідає директорка, вже сформував у Луцьку свою постійну аудиторію. 

"Цього року я поглянула на список людей, які зареєструвалися, і не побачила там жодного незнайомого імені. Це безмежно тішить, і означає, що "Фронтера" ідеально вписалася у культурне життя нашого міста. Я дуже сподіваюся, що все мине безпечно, ми всі залишимося здоровими і отримаємо максимум від цих зустрічей", – каже Елла Яцута

Після короткого відкриття розпочали пряме включення з Польщі, де Андрій Бондар та Вітольд Шабловський обговорили бестселлер Шабловського "Як нагодувати диктатора".

Фото Вікторії Наумук

У Луцьку стартував міжнародний літфестиваль «Фронтера» (фото)У Луцьку стартував міжнародний літфестиваль «Фронтера» (фото)У Луцьку стартував міжнародний літфестиваль «Фронтера» (фото)У Луцьку стартував міжнародний літфестиваль «Фронтера» (фото)У Луцьку стартував міжнародний літфестиваль «Фронтера» (фото)У Луцьку стартував міжнародний літфестиваль «Фронтера» (фото)У Луцьку стартував міжнародний літфестиваль «Фронтера» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів