Поділитись:

На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)

Понеділок, 05 жовтня 2020, 13:35
На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)

На Волині провели оригінальний етнофестиваль "Коровайне сузір'я". 

Про це пише Буг

За повідомленням медіа, у неділю, 4-го жовтня у Володимирі-Волинському стартував тринадцятий фестиваль традиційної національної культури "Українське коровай-сузір’я". Цьогоріч у зв’язку з карантинними обмеженнями, захід проводили з обмеженою кількістю відвідувачів у районному будинку культури, також транслювали онлайн у соцмережах.

На огляд публіки виставили традиційні короваї від восьми коровайниць із Володимир-Волинського району.

Діяли виставка вишитих рушників від місцевих майстринь сестер Галини та Світлани Махонюків, традиційних рушників із сіл чотирьох ОТГ району, подушок і снопів.

Майстринь-коровайниць нагородили грамотами та квітами на сцені. У залі фойє грали фольклорні колективи району, працював етнографічний майданчик, виступали народні музиканти.

Представили і експонати давнього українського вишитого одягу та дитячі вироби декоративно-прикладного мистецтва.

До свята підготували виставку дитячих малюнків “Намалюй свій коровай”: нагородили 15 переможців у трьох вікових категоріях із Зимнівської, Оваднівської, Зарічанської та Устилузької ОТГ.

Свято завершили поділом короваю. 

На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)На Волині провели оригінальний етнофестиваль (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів