Поділитись:

Глава Нацполіції підтримує легалізацію проституції в Україні

Вівторок, 06 жовтня 2020, 22:15
Глава Нацполіції підтримує легалізацію проституції в Україні

Ігор Клименко, голова  Національної поліції України,  виступає за легалізацію проституції  в Україні, проте категорично проти  легалізації наркотиків та зброї.

Про це пише "УНІАН".

"Я вже говорив кілька місяців тому, що якщо держава зможе опанувати та законодавчо визначити правила гри на цьому ринку, то можна про це говорити. Але це має бути широка суспільна дискусія. Я не боюсь про це сказати, бо ця проблема існувала, існує і буде існувати в усьому світі. І Україна тут не виняток", - сказав Клименко.

Водночас за легалізацію зброї, на його думку, можна говорити лише після кінця війни на Донбасі.

"Бо треба спочатку закінчити війну. Кількість зброї, що вилучається поліцією щотижня, вражає. Тому треба навести спочатку лад із тією зброєю, що в нас є", - вважає правоохоронець.

Окрім цього, він додав, що від початку року поліція вилучила 2,6 мільйона доз наркотиків.

"Усе починається з легких наркотиків. Діти стають наркоманами з 11 років. А після 14 років у 100% випадків, якщо вони не кинули вживати, вони переходять на вже більш серйозні наркотики", - каже Клименко.

Що ж до легалізації медичної марихуани, голова Нацполіції впевнений, що це має бути чітко визначено законом.

"Нині будь-яка легалізація дасть можливість медичним корпораціям під цю марку зробити певні речі чи певні кроки, які потім відобразяться на наших дітях", - вважає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів