Поділитись:

Розповіли, що буде з водієм тролейбуса, який накричав на лучанку

Середа, 07 жовтня 2020, 17:50
Розповіли, що буде з водієм тролейбуса, який накричав на лучанку

У Луцькому підприємстві електротранспорту прокоментували конфлікт, який трапився у одному з тролейбусів міста.

Ідеться про ситуацію у тролейбусі №1, водій якого грубо відповів на прохання лучанки під'їхати ближче, аби жінка могла завезти всередину дитину з ДЦП на візку. 

У вівторок, 6 жовтня лучанка Світлана Косинець розмістила допис обурення на своїй фейсбук-сторінці. За її словами, водій тролейбуса №1 відмовився стати на зупинці таким чином, щоб жінка могла самотужки завезти візок із сином у транспортний засіб. Натомість водій почав кричати на жінку. 

"Він кричав. Реально кричав. Я геть не чекала такої реакції. Подібні ситуації у мене вже були, але водії завжди трохи ближче під"їздили до тротуару і ми спокійно заходили. На мої слова, що я не можу занести візок і що він керує транспортом, у який ми візком маємо зайти без проблем, його крики почалися наново.

Тоді я попросила його вийти й допомогти мені занести візок в тролейбус. Одночасно з моїми словами з транспорту вийшли дві дівчинки з пропозицією допомогти. Але я не дозволила. Вони малі, юні, можуть не втримати, бо я сама не впевнена, що змогла б в тій ситуації вхопити візок, стоячи в тролейбусі (інакше ніяк) і засунути його. Водій, звісно, не вийшов, але таки під"їхав", – написала обурена матір.

Журналісти ІА "Конкурент" зв'язалися із очільником Луцького підприємства електротранспорту Володимира Пуца, аби дізнатися деталі ситуації, що склалася. 

За словами чиновника, конфлікт і справді мав місце. Станом на ранок середи, 7 жовтня у підприємстві провели службову перевірку та з'ясували, що технічної можливості під'їхати ближче до бордюру водій не мав. Інша річ, він у жодному випадку не повинен був грубіянити пасажирці та підвищувати голос.

Окрім того, очільник підприємства зауважив, що не всі вказані у дописі факти знайшли підтвердження. 

"У нас тепер є вся відеофіксація, і ми будемо розбиратися. Так, водій говорив голосно. Ось ми його покличемо для пояснення. Але в нього такий голос, взагалі. Він за це буде відповідати. Буде знята частково премія. Ось таке буде покарання. Але якщо заявниця хоче все подивитися на екрані - будь ласка: ми її запрошуємо, ввімкнемо запис і порівняємо її скаргу із відео. Чи там все правда сказано, чи ні? Якщо правда – ми ще раз вибачимося", – каже у коментарі нашим журналістам Володимир Пуц. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів