Поділитись:

Через "відверту сексуальність": Facebook заблокував рекламу цибулі

П'ятниця, 09 жовтня 2020, 01:42
Через «відверту сексуальність»: Facebook заблокував рекламу цибулі

Соціальна мережа Facebook заблокувала рекламу цибулі канадського магазина насіння і садових товарів як "відверто сексуальну".

Як пише Суспільне з посиланням на BBC, магазин хотів розмістити рекламу насіння цибулі, але Facebook її відхилив.

У дописі був зображений сорт цибулі, відомий своїм великим розміром і солодким запахом. Він був складений у плетений кошик зі шматочками цибулі збоку. Менеджер магазину Джексон Маклін довго намагався зрозуміти, у чому може бути проблема публікації, однак потім усвідомив, що "круглі форми цибулі можуть нагадувати груди або сідниці".

Маклін розмістив на сторінці компанії фотографію разом з автоматичним попередженням Facebook, в якому йшлося, що "у списках товарів і послуг не може бути сексуального підтексту". У відповідь деякі клієнти публікували фото моркви і гарбуза, які "також можуть викликати підозру".

Він також оскаржив рішення Facebook і 7 жовтня соціальна мережа вибачилася за помилку, яку допустила автоматична технологія.

"Ми використовуємо автоматизовані технології, щоб виключити наготу в наших додатках, але іноді вони не можуть відрізнити цибулину від... ну, ви знаєте. Ми відновили рекламу і перепрошуємо за проблеми у компанії", – сказала очільниця канадського відділу комунікацій Facebook Мег Сінклер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів