Поділитись:

Луцьких бізнесменів просять впорядкувати вивіски

П'ятниця, 12 серпня 2016, 15:58
Луцьких бізнесменів просять впорядкувати вивіски

Бізнеменів, які працюють у Луцьку, просять упорядкувати вивіски на фасадах міських будівель.

Про це повідомили у прес-службі Луцької міської ради.

Із метою врегулювання порядку розміщення вивісок та забезпечення комплексного підходу до розміщення конструкцій на фасадах будівель у місті Луцьку 25 травня 2016 року рішенням Луцької міської ради від 25.05.2016 № 9/9 було затверджено Порядок розміщення вивісок в місті Луцьку, з яким можна ознайомитися за адресою. В кінці документу знаходиться посилання на завантаження додатку з візуалізацією до даного Порядку.

Для уникнення непорозумінь та спірних ситуацій, пропонують ознайомитися з вищезазначеним Порядком на офіційному сайті міської ради та вжити усіх необхідних заходів для приведення власної вивіски у відповідність до Порядку розміщення вивісок в місті Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОЛИ ЗНИКНЕ АГРЕСИВНА РЕКЛАМА В ЛУЦЬКУ

"У разі виникнення додаткових питань, пропонуємо звернутися в управління містобудування та архітектури Луцької міської ради для отримання більш детальної інформації щодо вигляду та критеріїв розміщення вивіски (тел. (0332) 777 863, 777 864, 777 867; e-mail: [email protected]). Сподіваємося, що нашими спільними зусиллями древнє місто Луцьк стане ще більш мальовничим та привабливим як для лучан, так і для гостей нашого міста", – сказано в повідомленні.

Надрукувати
мітки:
коментарів