Поділитись:

На Волині лісівники зловили першого «новорічного» порушника (фото)

Вівторок, 01 грудня 2020, 11:02
На Волині лісівники зловили першого «новорічного» порушника (фото)

На Волині лісівники виявили першого «новорічного» порушника – чоловік встиг зрізати 32 сосни.

Працівники державної лісової охорони та групи оперативного реагування ДП «Камінь-Каширське ЛГ» виявили під час патрулювання на території Сошичненського лісництва 29 листопада, йдеться на сайті Волинське ОУЛМГ.

Чоловік встиг зрубати 32 дерева породи сосна – з метою заготівлі для продажу на новорічні свята. Особу лісопорушника встановили, це житель с. Сошичне Камінь-Каширського району.

На Волині лісівники зловили першого «новорічного» порушника (фото)

За фактом був складений протокол, матеріали передали для розслідування працівникам відділу поліції. Окрім штрафів, лісопорушнику доведеться відшкодувати суттєві збитки.

«Принагідно хочемо звернутися до волинян із проханням бути відповідальними і не вдаватися до таких порушень. Для особистих потреб ялинку можна придбати у лісгоспі за доступними цінами. А намаганням заробити таким чином зазвичай завершується ось так – або безпосередньо в лісі, або вже під час реалізації немаркованої ялинки чи сосни.

Лісова охорона у цей період нестиме посилене патрулювання, особливо – в місцях ймовірної незаконної заготівлі святкових деревець.

Не псуйте свята собі і рідним. Нехай вони у кожного будуть затишнимиi, – звернулися до волинян лісівники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів