Поділитись:

Головне у Луцьку за п'ятницю, 4 грудня

П'ятниця, 04 грудня 2020, 22:00
Головне у Луцьку за п'ятницю, 4 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підготувало для лучан добірку найцікавіших та найважливіших для лучан новин за п'ятницю, 4 грудня.

Про те, яке авто можна придбати у Луцьку за 6 тисяч «зелених»

ІА «Конкурент» запустив новий відеопроєкт: ми робитимемо періодичний огляд луцьким автобазаром і будемо показувати, що і за скільки там можна придбати. У першому випуску шукаємо автівку для сім’ї з двома дітьми. Бюджет – до 6 тисяч доларів. Про це дивіться у відео:  

Про те, як депутати Луцької райради вперше зібралися на сесію

Луцька районна рада розпочала восьму каденцію. Перше сесійне засідання розпочалося у п‘ятницю, 4 грудня. Повний і впорядкований список депутатів – тут.

На цьому ж засіданні депутати обрали голову райради і створили десять комісій з різних питань.

Також депутати утворили у Луцькій райраді сім фракцій.

Про те, як Луцьк бореться з коронавірусом

Очільник міського управління охорони здоров'я Володимир Лотвін у відвертому інтерв'ю розповів про боротьбу з епідемією у Луцьку, коронавірусні шпиталі, надбавки медикам та скандал навколо пологового будинку.

Головне у Луцьку за п'ятницю, 4 грудня

Про те, як у Луцьку залило магазин, а декілька будинків залишилося без тепла

В одному з будинків у центрі Луцька трапився прорив рушникосушника. Водою залило магазин мережі «7/23», а без опалення залишилися мешканці кількох будинків – тимчасово зупинили роботу котельні, яка обслуговує цей район. Подробиці – у нашому матеріалі.

Про зіткнення вантажівок під Луцьком

У Струмівці трапилася дорожньо-транспортна пригода: фура зіткнулася з фурою. На цій дорозі водії часто не дотримуються правил, і аварії відбуваються чи не щотижня. Подробиці ДТП і відео з місця аварії – тут.

Про масштабну пожежу у Ковелі

У Ковелі горів дах кафе, на місці працювало дві бригади пожежників. Відео інциденту – за посиланням.

Про смертельну аварію під Луцьком

Близько 19:00 у селі Баківці Луцького району кросовер влетів у трактор. Водій загинув на місці, 15-річного пасажира з відкритою черепно-мозковою травмою доставили до міської лікарні. Подробиці – тут.

 

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів