Поділитись:

600-річчя від З'їзду європейських монархів в Луцьку може стати магнітом для туристів (відео)

Вівторок, 22 грудня 2020, 19:00
600-річчя від З'їзду європейських монархів в Луцьку може стати магнітом для туристів (відео)

Відзначення 600-річчя від З'їзду європейських монархів в Луцьку може стати серйозним поштовхом для залучення в місто туристів.

Таку думку в ефірі програми "Позиція" на 12 каналі висловив депутат Луцькради від фракції «СВІДОМИХ» Михайло Наход.

Зі слів Михайла Находа, Луцьк значно поступається Львову в плані туристичної привабливості, попри те, що саме в Луцьку майже 600 років тому відбувся З'їзд європейських монархів, а Луцький замок – один з найбільш впізнаваних об'єктів в Україні. Проте в Старому місті, окрім кількох локацій, які є  окрасою, вистачає й непривабливих місць: і курники, і руїни, і багато іншого.

"Туриста має щось приваблювати. Турист має приїхати в місто не лише подивитися одну атракцію, як от Луцький замок. Туриста потрібно задіяти на день, а краще – на два-три дні", – зазначив депутат.

Через 9 років у Луцьку будуть відзначати 600-річчя від З'їзду європейських монархів. І, на думку Михайла Находа, 9 років – достатній термін, за який можна привести Старе місто в належний стан, організувати серію заходів, приурочених до цієї дати, і таким чином дати серйозний поштовх для розвитку історичного туризму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів