Поділитись:

У Луцьку демонтують вивіску скандальної «Юнони»

Понеділок, 18 січня 2021, 14:03
У Луцьку демонтують вивіску скандальної «Юнони»

Комунальне підприємство «Луцькреклама» підготувало проєкт рішення про демонтаж незаконних рекламних конструкцій, серед яких і вивіска приміщення скандального салону «Юнона».

Рішення мають затвердити на засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 січня. 

У документі просять зобов’язати власників засобів зовнішньої реклами провести демонтаж рекламних конструкцій, розміщених без відповідних дозволів впродовж 10 днів з дати ухвалення рішення.

У переліку таких конструкцій – вивіска у вигляді об’ємних літер розміром 1,0 м х 3,0 м та рекламні тексти на вікнах, нанесені методом наклеювання, на приміщенні за адресою вул. Лесі Українки, 7. Щоправда, власника в додатку не називають. Однак саме за цією адресою розміщений салон «Юнона».

Нагадаємо: у вересні 2020 року поліція провела санкціонований обшук у салоні із залученням спецпризначенців. Як з'ясувалося, так званий салон еротичного масажу здійснював діяльність впродовж кількох місяців, візитівки з рекламою закладу «Ego Studio» розповсюджувались по всьому місту. Заклад працював під вивіскою «Юнона»: тут жінки надавали послуги сексуального характеру клієнтам, які телефонували і попередньо домовлялись про це, маскуючи свою діяльність під еротичний масаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів