Поділитись:

Google оновить дизайн на смартфонах

Неділя, 24 січня 2021, 23:13
Google оновить дизайн на смартфонах

Співробітники компанії Google в своєму офіційному блозі повідомили, що в найближчому майбутньому планують випустити оновлений дизайн пошуку на мобільних пристроях – завдяки змінам користувачеві буде простіше знайти потрібний йому контент.

Про це інформує hitechnews.

У компанії впевнені, що після редизайну власники смартфонів зможуть комфортніше зосереджуватися на потрібній їм інформації, а читання тексту підвищиться завдяки відсутності непотрібних елементів інтерфейсу. Втім, якщо звернути увагу на новий дизайн пошукової видачі, то можна помітити, що тепер інформації на одному екрані навпаки поміщається помітно менше.

Ймовірно, це пов’язано з тим, що розробники хочуть зробити текст більш зручним для читання, а зображення розтягнути. Ба більше, текст став більшим і жирним, в результаті чого дійсно прочитати заголовки новин або опису товарів набагато простіше.

Також в пошуковій видачі буде використовуватися виділення важливих елементів кольором, щоб привернути увагу користувача до того, що його може зацікавити насамперед. Швидше за все, ця ж методика буде використовуватися і для рекламних повідомлень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів