Поділитись:

Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)

Четвер, 04 лютого 2021, 12:30
Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)

Блокування телеканалів NewsOne, 112 Україна та ZiK, які належать нардепу та олігарху Віктору Медведчуку, український сегмент фейсбуку зустрів доволі радісно. 

Порція відбірних мемів та дотепів хвилею посипалася на користувачів за останню добу. 

Журналісти ІА "Конкурент" зібрали для наших читачів найкращий гумор, аби зробити ваше життя яскравішим у ці похмурі зимові дні. 

Нагадаємо, напередодні Володимир Зеленський затвердив рішення РНБО про санкції щодо депутата Тараса Козака від ОПЗЖ, а також його телеканалів 112, ZIK і NewsOne.

"Вы не заткнете нас забороною каналов, террором. ... Але як наші діди та батьки свого часу зупинили та перемогли фашизм, ми, їх нащадки, зробимо те саме та переможемо", –  емоційно коментував рішення президента нардеп від ОПЗЖ Вадим Рабінович, виступаючи в Раді.

Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)Байден притиснув кришку рояля: мережа жартує про блокування каналів Медведчука (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 квітня 2024
08:30
12 березня 2024
13:40
07 березня 2024
25 лютого 2024
13:38
24 лютого 2024
19 лютого 2024
16 лютого 2024
15:42
14 лютого 2024
11 лютого 2024