Поділитись:

"Він плюнув мені в обличчя": нові деталі бійки за парковку у Луцьку (відео)

Субота, 06 лютого 2021, 13:40
«Він плюнув мені в обличчя»: нові деталі бійки за парковку у Луцьку (відео)

Учасник бійки за парковку у Луцьку – не священник, а підприємець. І кулаки він пустив у хід, бо "захищав свою гідність". 

Таке роз'яснення ситуації навколо паркування автомобілів у дворі на Соборності, 26а отримали журналісти ІА "Конкурент" від другого учасника конфлікту – старшого чоловіка, який назвався Андрієм

Пан Андрій зателефонував до нашої редакції зранку у суботу, 6 лютого, і попросив можливості розказати історію зі своєї точки зору. 

Нагадаємо, ідеться про ситуацію, яку ще вчора активно обговорювали соціальні мережі: нібито "священнослужитель" із кулаками проганяв хлопця з парковки. На відео, яке ми публікували напередодні, видно, як чоловік старшого віку агресивно просить молодика прибрати своє авто. А потім починається бійка. 

Лучанин Андрій переконує, що це саме він на відео пустив у хід кулаки, але каже, що все далеко не так однозначно. Його слова подаємо без змін. 

"Я всього лиш відстоював свою честь і гідність, а мене облили брудом. Це все бачила моя дружина з вікна. Цей молодий чоловік не проживає ні в нашому будинку, ні в сусідньому. 

Ситуація в нашому будинку склалася таким чином: ми подавали заяву у міську раду про те, щоб встановити шлагбаум на в'їзді на територію нашого двору. Тому що дуже багато машин стало заїжджати, особливо зранку. Там неможливо проїхати. Машини ставлять всі, хто як хоче. 

Зранку, коли я намагався припаркувати свій автомобіль, цей хлопчина перегородив з одного боку дорогу своїм авто. І, до речі, це він до мене першим підійшов. Звичайний, як прийнято зараз казати, автохам. Це молоді люди, які покупляли дорогі машини, ставлять їх, де хочуть. Вони не зовсім розуміють, що вони роблять, правил дорожнього руху, як видно, ніколи не читали. І тому в нас таке відбувається кожний раз. На моє елементарне людське зауваження "чого ти сюди заїжджаєш" він почав просто хамити. Не зважаючи на те, що я у два рази старший. Він називав мене і козлом старим, і засранцем старим, і звертався на "ти". 

Першої частини конфлікту у ЗМІ немає. Він був зі своєю дівчиною, і вона почала знімати те, що їм було вигідно. Вдарив він мене перший в обличчя. Це може підтвердити хлопець, що "мелькав" на відео, і моя дружина, яка дивилася все з вікна. А оце, де ми там балакаємо, він мене ображав і просто провокував, виводив з терпіння і так далі. Це було все сплановано. Я вже розпустив руки тоді, коли він мені просто плюнув у обличчя. Ну, вибачте мене, коли мені 50 років, і отакий сопляк мене мало того, що обзиває... Я не буду цього терпіти. Нас виховували по-іншому. 

Звичайно, що я не стримався, розпустив руки. Але в моїй ситуації не стримався би ніхто. Але коли я вже хотів піти, я розвернувся, а він знову перейшов мені дорогу, і знов мене провокував. Я вже тоді не бився, а просто взяв його за шкабарки і відтягнув. Тоді вже я пішов. 

Я не знаю, звідки пішла інформація, що я священнослужитель. Я не священник. Я підприємець уже дуже багато років", – розповідає чоловік.

У понеділок він запрошує нашу редакцію у свій двір, аби детальніше розповісти про проблему, що склалася. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів