Поділитись:

У Струмівці затримали автомобіль із сумнівною горілкою (фото)

Четвер, 18 лютого 2021, 15:00
У Струмівці затримали автомобіль із сумнівною горілкою (фото)

У межах операції «Спирт» співробітники податкової міліції Волині разом із працівниками управління патрульної поліції на автошляху Н-22 сполученням «Рівне-Луцьк-Устилуг» затримали транспортний засіб, який перевозив велику партію горілчаних виробів.

Про це інфомує ГУ ДПС у Волинській області. 

У с. Струмівка Луцького району правоохоронці затримано вантажний транспортний засіб. У ході проведення обстеження вантажного відсіку автомобіля марки Ford виявлено 100 ящиків горілчаних виробів, маркованих марками акцизного податку з очевидними ознаками підробки, які чоловік перевозив без жодних дозвільних документів. При цьому водій не зміг пояснити правоохоронцям походження товару та куди його мав доставити.

За результатами проведених заходів податковою міліцією вилучено 2000 пляшок горілчаних виробів орієнтовною вартістю понад 200 тис.грн, а також транспортний засіб, яким здійснювалось незаконне транспортування підакцизу.

У Струмівці затримали автомобіль із сумнівною горілкою (фото)

Щодо правопорушника складено адміністративний протокол за ст.177-2 КУпАП (виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів).

В ГУ ДФС у Волинській області попереджають, що триває проведення операції «Спирт», а тому наголошують на дотриманні вимог законодавства щодо обігу підакцизних товарів. У зв’язку з цим працівники податкової міліції в посиленому режимі відпрацьовують ринок підакцизу. Просять небайдужих громадян інформувати про відомі їм факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів за тел. (0332) 777-102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів