Поділитись:

«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)

Субота, 27 березня 2021, 19:22
«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)

Луцький зоопарк, що у центральному парку міста, опублікував низку свіжих фото своїх мешканців.

Світлинами поділилися на сторінці зоопарку у фейсбуці.

«Сумували без наших мармизок та краєвидів? То ось » довгоочікувана порція позитиву. А заодно  і запрошення на гостину в місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста. 
Як бачите, весна впевнено та натхненно крокує і нашою територією. Тож приходьте! Гарний настрій та безліч позитивних емоцій гарантуємо!», – йдеться у коментарі до фото.

Луцький зоопарк працює з 10:00 до 18:00 (каси - до 17.00). Дорослий квиток вартує 60 грн, дитячий – 40 грн. 

«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)«Сумували без наших мармизок?»: справжня весна у Луцькому зоопарку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів