Поділитись:

Могли лишитися без води: в Луцьку замінили 50 метрів аварійної труби (фото)

Четвер, 08 квітня 2021, 11:02
Могли лишитися без води: в Луцьку замінили 50 метрів аварійної труби (фото)

Працівники КП «Луцькводоканал» виявили і оперативно організували заміну аварійної ділянки водогону довжиною 50 метрів і діаметром 600 мм на вулиці Сухомлинського.

Труба перебувала у критичному стані і в будь-який момент могла призвести до тривалої зупинки водопостачання у таких густозаселених районах, як-от 40-й і 55-й квартали. Лише на п’яти метрах аварійної ділянки водогону було виявлено 11 поривів. Тож будь-які зволікання загрожували серйозними наслідками для багатьох мешканців міста, – повідомили в пресслужбі водоканалу. 

Могли лишитися без води: в Луцьку замінили 50 метрів аварійної труби (фото)Могли лишитися без води: в Луцьку замінили 50 метрів аварійної труби (фото)

Працівникам КП «Луцькводоканал» вдалося у стислі терміни провести складну заміну аварійної ділянки водогону. При цьому виконання ремонтних робіт було проведено без відключення води. Умови роботи вимагали професійного підходу, адже ділянка проходила через багато інших підземних комунікацій. Тому до виконання робіт залучили багатьох спеціалістів різного напрямку і велику кількість спеціальної техніки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів