Поділитись:

Смертельна пожежа в Луцьку: втрутилася поліція (фото)

Четвер, 22 квітня 2021, 10:50
Смертельна пожежа в Луцьку: втрутилася поліція (фото)

У Луцьку правоохоронці з’ясовують обставини пожежі у приватному секторі.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП у Волинській області. 

Трагедія трапилася 21 квітня на вулиці Шевченка. Повідомлення про пожежу до поліції надійшло близько 20 години від чергового Державної служби надзвичайних ситуацій. На місце направилися співробітники ДСНС, бригада ЕМД, слідчо-оперативна група поліції.

Під час ліквідації пожежі в одній із кімнат правоохоронці виявили тіла трьох людей: двох жінок, 63 та 35 років, і 68-річного чоловіка. Їх направили на проведення  судово-медичної експертизи. 

Смертельна пожежа в Луцьку: втрутилася поліція (фото)Смертельна пожежа в Луцьку: втрутилася поліція (фото)Смертельна пожежа в Луцьку: втрутилася поліція (фото)Смертельна пожежа в Луцьку: втрутилася поліція (фото)Смертельна пожежа в Луцьку: втрутилася поліція (фото)

Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії. Вирішується питання про  внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів