Поділитись:

У міськраді пояснили, звідки в Луцьку сморід

Вівторок, 13 вересня 2016, 09:47
У міськраді пояснили, звідки в Луцьку сморід

У водойми в різних районах міста зливають нечистоти із забійних цехів м'ясопереробних підприємств.

З різних районів міста надходять звернення про різкий, неприємний, аміачний запах. Про це розповів 13 вересня під час оперативної наради у міського голови начальник відділу екології Анатолій Гламазда.

З його слів, працівники відділу екології двічі перевіряли самопливну мережу в Сапалаївці але пошкодження мережі не виявили. Також перевірили очисні споруду й там порушень робіт не помітили.

"Обговоривши це питання з фахівцями ми констатували, що неприємні запахи виникають через злив спеціалізованою автомобільною технікою відходів від цехів м'ясопереробних підприємств. Ці нечистоти зливають в темну пору доби у різних районах міста", – сказав Анатолій Гламазда.

З його слів, є припущення, що нечистоти викидають не лише з луцьких цехів, а й з сусідніх районів.

"Вважаємо за необхідне, щоб працівники КП "Луцькводоканал" провели роз'яснювальну роботу щодо заборони зливання нечистот із забійних цехів м'ясопереробних підприємств", – сказав Анатолій Гламазда.

"Треба знайти винуватих! Так не може бути, що неприємні запахи розповсюджуються, а ніхто не дає відповіді, чому так, і причини ніхто назвати не може", – сказав Луцький міський голова Микола Романюк.

Він дав доручення своєму заступнику Юрію Моклиці дослідити це питання.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024