Поділитись:

У травні політрада "Слуги Народу" розгляне ситуацію із влаштованою Тищенком вечіркою

Вівторок, 27 квітня 2021, 03:50
У травні політрада «Слуги Народу» розгляне ситуацію із влаштованою Тищенком вечіркою

Політична рада партії "Слуга Народу" розглядатиме ситуацію із заступником голови фракції Миколою Тищенком, який організував вечірку в Києві під час локдауну.

Як передає Укрінформ, про це голова партії "Слуга народу", перший заступник голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Олександр Корнієнко сказав під час засідання Погоджувальної ради у понеділок.

"Я звернувся до політичної ради нашої партії, яка під час засідання у травні має розглянути ситуацію, що склалася з Миколою Тищенком, і оголосити заходи, які партія може застосувати щодо нього. Політрада буде розбиратися. Я не є її членом, але, якщо мене запитають, я запропоную певні рішення. У нас є догани різного рівня, зокрема, тимчасове відлучення від участі у прийнятті рішень, тобто на кілька місяців блокується право голосу. Як на мене, це суттєве покарання для учасника керівного органу партії", – сказав Корнієнко.

Він також нагадав, що у четвер, 22 квітня, відбулося засідання фракції, на якому, зокрема, розглядалося питання Тищенка.

"За результатами засідання фракція не дійшла до системного рішення, але пропонувалися різні заходи, які пан Микола може здійснити. Він ще є членом партії, є членом керівного органу партії, Національної ради громад", – зазначив Корнієнко.

Нагадаємо, у столичному готелі Fairmont заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко з нагоди дня народження дружини Алли Барановської влаштував вечірку, чим порушив карантинні вимоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів