Поділитись:

У Луцьку перевірятимуть документи заїжджих цирків

Середа, 14 вересня 2016, 15:46
У Луцьку  перевірятимуть документи заїжджих цирків

У Луцьку  перевірятимуть документи заїжджих цирків

У Луцьку затвердять перелік документів, згідно з якими даватимуть дозвіл на розміщення цирків на території міста.

Майже у всіх цирках, які приїздили до Луцька, неможливо знайти власників,. Також назви цирків часто не відповідають дійсності. Про це розповіла директор КП "Ласка" Богдана Новарчук 14 вересня під час прес-конференції.

"У всіх цирків, які приїздили, були адміністратори. Вони працювали на особу, яка не є власником. Знайти останнього неможливо. На тварин є лише ветеринарні паспорти, але документа, який засвідчує право власності на неї, не виявлено", – сказала Богдана Новарчук.

На чергове засідання міськвиконкому планують винести проект рішення. У ньому пропонують визначити обов'язковий перелік документів для цирків, які хочуть здійснювати свою діяльність на території міста.

Відтак, представникам цирків, після прийняття рішення, потрібно буде подавати заяву на ім'я міського голови, копію статутних документів, фото тварин та вольєрів, документи, що підтверджують право власності на тварин.

Також наголосили на проблемі, коли цирки обманюють людей. Оскільки зі слів Богдани Новарчук, були випадки, коли на афішах обіцяли, що в цирку покажуть ведмедів. Проте екологічна перевірка цих тварин у цирку не виявляла.

Богдана Новарчук наголосила: багато міст в світі повністю заборонили діяльність цирків із тваринами на своїй території. Львів Одеса, Дніпро, Луцьк накладають обмеження, або повністю забороняють діяльність цирків на своїй території.

Отож міськвиконком на черговому засіданні розгляне проект рішення "Про перелік документів на отримання погодження щодо розміщення пересувних цирків, які використовують у своїй діяльності тварин".У Луцьку  перевірятимуть документи заїжджих цирків

У Луцьку  перевірятимуть документи заїжджих цирків

У Луцьку  перевірятимуть документи заїжджих цирків

Надрукувати
мітки:
коментарів