Поділитись:

Мінімум 15 тисяч: у Луцьку розповіли, скільки коштує поїздка в Туреччину

Субота, 15 травня 2021, 10:00
Мінімум 15 тисяч: у Луцьку розповіли, скільки коштує поїздка в Туреччину

Питання відпочинку за кордоном зараз дуже актуальне. Лучан цікавить, на яку суму потрібно розраховувати, аби повноцінно провести відпустку.

Тому саме питання цін на путівки підняв голова фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" у Луцькій міській раді Тарас Шкітер за круглим столом у п'ятницю, 14 травня.

Ціни на путівки коливаються що не день. Про це розповіла представниця туристичного агенства "Барбадос" Ірина Каліс.

"Питання, скільки коштує подорож, як питання, скільки коштує квартира. Бо ви поставите  мені ще мільйон уточнючих запитань. Бо, наприклад, вартість туру, що в Туреччині на 9 травня коштувало 10 тисяч на двох, сьогодні вартуватиме вже 15. А через тиждень мінімально на цей тур буде вже 24 тисячі. Тут важко сказати однозначно", – наголосила Ірина.

Але додала, що для того, аби придбати путівку у Туреччину на двох, потрібно мати, як мінімум 15 тисяч гривень.

"Туристи завжди кажуть, що хочуть відпочити, але за мінімальну суму. Проте найбільша біда тоді, коли турист прив'язаний до дати. Наприклад, каже, що не 15-го полетить, а 10-го, але от 8-го – путівка найдешевша", – додала власниця туристичного агенства «Млин Пригод» Нонна Мельник-Янівешська.

Нонна Мельник-ЯнівешськаНонна Мельник-Янівешська

Також за круглим столом обговорили, які країни вимагають ПЛР-тести, а куди можна полетіти, не маючи на руках довідки, що ви не хворі на коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів