Поділитись:

У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та одеською «БІПою»

Субота, 15 травня 2021, 21:40
У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та  одеською «БІПою»

У Луцьку сьогодні, 15 травня, відбувся вирішальний, п`ятий матч з баскетболу півфінальної серії Вищої ліги між командами "Старий Луцьк-Університет"-  "БІПА-СДЮСШОР".

До цього команди вибороли по дві перемоги, вигравши по одному поєдинку вдома та на виїзді. Усі матчі серії минули в запеклій боротьбі. Без сумніву, таким же має бути і вирішальний поєдинок за вихід у фінал.

У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та  одеською «БІПою»У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та  одеською «БІПою»

Гра завершилась з рахунком 65:82 на користь БК "БІПА-СДЮСШОР".

За результатами поєдинку одеська "БІПА" крокує до півфіналу,  а БК "Старий Луцьк-Університет" гратиме за третє місце.

У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та  одеською «БІПою»У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та  одеською «БІПою»У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та  одеською «БІПою»

По завершенню гри, вболівальники "Старого Луцька" зустрічали аплодисментами  своїх гравців та влаштували фаєр-шоу для команди.

У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та  одеською «БІПою»У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та  одеською «БІПою»У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та  одеською «БІПою»У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та  одеською «БІПою»У Луцьку відбувся вирішальний матч з баскетболу між «Старим Луцьком» та  одеською «БІПою»

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів