Поділитись:

У Луцьку п’яний водій буса протаранив три припарковані автівки (фото)

Понеділок, 24 травня 2021, 14:47
У Луцьку п’яний водій буса протаранив три припарковані автівки (фото)

Патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Федорова. На місці події встановили, що водій транспортного засобу Volkswagen LT здійснив наїзд на припарковані автомобілі: Volkswagen Passat, ВАЗ 21011 та Daewoo Lanos.

Це сталося ввечері 23 травня. Внаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині. 

У керманича Volkswagen LT патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на стан сп’яніння в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу, який після проведення тесту показав позитивний результат.

У Луцьку п’яний водій буса протаранив три припарковані автівки (фото)У Луцьку п’яний водій буса протаранив три припарковані автівки (фото)

На чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів