Поділитись:

Показали нову школу в Башликах: обіцяють відкрити до нового навчального року (фото)

П'ятниця, 28 травня 2021, 16:44
Показали нову школу в Башликах: обіцяють відкрити до нового навчального року (фото)

У с. Башлики активно ведуть роботи з благоустрою території школи, що будується.

Виїзну нараду провели за дорученням голови ОДА Юрія Погуляйка на території школи в с.Башлики 28 травня. Зокрема, очільник області поставив завдання завершити будівництво до початку навчального року.

Нова простора школа «з нуля» будується у селі Башлики Луцького району в межах програми «Велике будівництво». Для цього з державного бюджету цьогоріч у Волинську область спрямували майже 49 мільйонів гривень.

Показали нову школу в Башликах: обіцяють відкрити до нового навчального року (фото)Показали нову школу в Башликах: обіцяють відкрити до нового навчального року (фото)Показали нову школу в Башликах: обіцяють відкрити до нового навчального року (фото)Показали нову школу в Башликах: обіцяють відкрити до нового навчального року (фото)Показали нову школу в Башликах: обіцяють відкрити до нового навчального року (фото)Показали нову школу в Башликах: обіцяють відкрити до нового навчального року (фото)Показали нову школу в Башликах: обіцяють відкрити до нового навчального року (фото)

На сьогодні там активно тривають роботи з благоустрою території школи та утеплення фасаду спортивного залу. Щодо внутрішніх робіт, то завершують укладання підлоги на третьому поверсі та шпаклювання стін у спортлазі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів