Поділитись:

У Луцьку продовжать облаштовувати парк 900-річчя

П'ятниця, 28 травня 2021, 22:27
У Луцьку продовжать облаштовувати парк 900-річчя

Цього року в парку імені 900-річчя Луцька планують встановити більше лавок та урн для сміття.

Про це повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк у програмі "Позиція" на 12 каналі.

"На сьогодні парк ми стараємося утримувати в належному стані. Частково розчистили русло річки Сапалаївки, відремонтували місток, щоб люди могли безперешкодно переходити з вулиці Ветеранів на вулицю Мазепи, встановили декілька десятків лавок, урн", – розповів посадовець про вже зроблене.

Цьогоріч, каже, продовжуватимуть це робити.

Також Осіюк розповів, що, залежно від фінансування і наповнення бюджету міськради, можливо вдасться зробити декілька доріжок.

До слова, обіцяє посадовець, траву тут викосять вже скоро – після того, як це зроблять у Центральному парку та у сквері "Дубовий гай", адже, за його словами, викосити всю траву у місті одночасно неможливо.

Депутат міської ради, бізнесмен Андрій Разумовський упевнений, що до облаштування парку імені 900-річчя Луцька потрібно залучати інвесторів.

"Оскільки Центральний парк в нас уже в дуже гарному стані, треба починати працювати над іншими. Парк 900-річчя зараз другий за важливістю, оскільки там дуже великий спальний район, і він з’єднує два мікрорайони", – міркує депутат.

На його думку, у цьому парку, щоб його "оживити", потрібно поставити якісь атракціони, побудувати бігову доріжку.

Як зазначають, Андрій Разумовський вважає, що біля Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки не вистачає стадіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів