Поділитись:

На "Нововолинськводоканалі" знайшли 26 порушень

Понеділок, 19 вересня 2016, 11:58
На «Нововолинськводоканалі» знайшли 26 порушень

На підприємстві "Нововолинськводоканал" виявили 26 порушень різного характеру.

Посадові особи Управління Держпраці у Волинській області завершили проведення планової перевірки дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки підприємства, – повідомили у прес-центрі структури.

На підприємстві виявлено 26 порушень вимог законодавства з охорони праці. Зокрема, журнал реєстрації інструктажів з охорони праці на робочому місці ведеться з порушеннями, не заведено журнал технічних обслуговувань і ремонтів автокрана. До виконання робіт в електроустановках допущено електромонтерів без перевірки знань з електробезпеки. Не проведено технічне обслуговування проточного водонагрівача на дільниці водопровідних мереж. Підприємство в недостатній кількості забезпечене шланговими протигазами для виконання ремонтних робіт в колодязях. На токарному верстаті відсутній захисний екран.

За виявлені порушення нормативно-правових актів з охорони праці до адміністративної відповідальності притягнуто 5 працівників: енергетика, майстра очисних споруд, начальника дільниці внутрішньо будинкових мереж, в.о. начальника автогаража та автокранівника.

Посадові особи Управління Держпраці видали керівництву підприємства "Нововолинськводоканал" обов'язковий до виконання припис із вказаними порушеннями вимог нормативно-правових актів і зобов'язали усунути порушення у строки, визначені законодавством України.

Надрукувати
мітки:
коментарів