Поділитись:

Топ-5 б'юті-товарів для шкіри та волосся від Bbrand.shop.ua*

Субота, 12 червня 2021, 21:07
Топ-5 б'юті-товарів для шкіри та волосся від Bbrand.shop.ua*

Bbrand.shop.ua – крамничка корейської, американської та інших відомих брендів косметики для шкіри та волосся. Знаходиться острівок на першому поверсі Розважального центру "Промінь".

Консультанти не лише покажуть товар, а й розкажуть основні секрети застосування тих чи інших засобі, та допоможуть правильно підібрати, відповідно до типу шкіри та волосся.

Топ-5 б'юті-товарів для шкіри та волосся від Bbrand.shop.ua:

- Найпопулярніший у світі BB cream 𝐌𝐢𝐬𝐬𝐡𝐚 𝐏𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐂𝐨𝐯𝐞𝐫

Продукт 2 в 1: доглядовий засіб + тональний крем.  Вирівнює текстуру шкіри і покращує її якість, активно зволожує і живить  В складі – пептиди, колаген і гіалуронова кислота. 
Ціна: 265 грн (20мл)
Ціна: 395 грн (50 мл)

- Роликовий масажер 𝐖𝐞𝐥𝐥𝐝𝐞𝐫𝐦𝐚 𝐅𝐚𝐜𝐞 𝐋𝐢𝐟𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐑𝐨𝐥𝐥𝐞𝐫

Нормалізує кровообіг, забезпечує посилену дію кремів, емульсій,сироваток та олій, допомагає позбутися запалень, сприяє прискореній регенерації клітин, застійні плями і рубці минають швидше, масажер не розтягує та не пошкоджує шкіру, У-подібна форма добре обробляє лінію вилиць і щелепи, має дві обертові сфери, допомагає в боротьбі з другим підборіддям, забезпечує тонізувальний і ліфтинг-ефект, зменшує видимість розтяжок у проблемних зонах, сповільнює природні процеси старіння.
Ціна: 655 грн

-  Зволожуючий лосьйончик від 𝐁𝐁𝐜𝐨𝐬 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚𝐥 𝐄𝐯𝐨 𝐇𝐲𝐝𝐫𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐋𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧 

Містить у своєму складі вітаміни та протеїни на основі насіння льону і олії аргани, за рахунок чого надає волоссю об'єм, блиск і полегшує процес розчісування.
Ціна: 85 грн 

-  Нічна зволожуюча масочка для губ якій більше немає аналогів – 𝐋𝐚𝐧𝐞𝐢𝐠𝐞 𝐋𝐢𝐩 𝐒𝐥𝐞𝐞𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐌𝐚𝐬𝐤

Зволожуюча, загоює всі ранки та тріщинки, насичує губи вітаміном С, неймовірний запах ягід, ідеально підійде як денний бальзам, можна навіть наносити поверх матової помади, надасть блиску і губи будуть соковиті.
Ціна: 115 грн

- Нічна масочка від 𝐃𝐫. 𝐉𝐚𝐫𝐭+ 𝐃𝐞𝐫𝐦𝐚𝐬𝐤 𝐅𝐢𝐫𝐦𝐢𝐧𝐠 𝐌𝐚𝐬𝐤 

Збільшує тонус, повертаючи шкірі під час сну еластичність. Розгладжує зморшки і зміцнює шкірні тканини. До складу входять натуральні рослинні екстракти цукрової тростини, лаванди і зеленого чаю, які загоюють ушкодження, борються з передчасним старінням епідермісу і нормалізують роботу сальних залоз.
Ціна: 595 грн

Більше про асортимент шукай на їх сторінці https://www.instagram.com/bbrand.shop.ua/?hl=ru та в крамничці на першому поверсі Розважального центру "Промінь"

Надрукувати
мітки:
коментарів