Поділитись:

У Луцьку на «Чортовому колесі» катали клей замість людей (фото)

Четвер, 17 червня 2021, 11:43
У Луцьку на «Чортовому колесі» катали клей замість людей (фото)

У Луцьку після ремонту перевірили колесо огляду: замість пасажирів кабіни завантажили мішками з будівельною сумішшю і «катали» їх протягом декількох годин.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав директор з розвитку Центрального парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки Павло Цапюк.

У середу, 16 червня, у центральному парку Луцька декілька годин тривала перевірка працездатності атракціону «Колесо огляду». Для цього у пасажирські кабіни завантажили понад п'ять тонн мішків з будівельним клеєм, а це – вантаж втричі більший за вагу відвідувачів, яких катають на «колесі» зазвичай.

«То ж перевірку пройдено, що далі? Вчора багато хто з гуляючих в парку бачив ці екзекуції на атракціоні і запитував, чи буде працювати і коли?», – написав Павло Цапюк.

Він запевнив, що атракціон запрацює після закінчення«косметичних процедур», а  саме:

  • зачистки старої фарби; 
  • заміни сидінь;
  • фарбування. 

«Паралельно працюємо над об’єднанням волі інвесторів та адекватних виробників атракціонної техніки, щоб знайти для Луцька можливість встановити нове Колесо, а також створити з нуля класичні "Човники" з рядом сучасних апгрейдів», – додав директор з розвитку Центрального парку.

Нагадаємо, 23 травня «чортове колесо» раптово зупинилося, а лучан, які застрягли нагорі, діставали рятувальники. Як стало відомо згодом, колесо зупинилося через вихід з ладу деталі двигуна, так званої муфти між двигуном і редуктором.

У Луцьку на «Чортовому колесі» катали клей замість людей (фото)У Луцьку на «Чортовому колесі» катали клей замість людей (фото)У Луцьку на «Чортовому колесі» катали клей замість людей (фото)У Луцьку на «Чортовому колесі» катали клей замість людей (фото)У Луцьку на «Чортовому колесі» катали клей замість людей (фото)У Луцьку на «Чортовому колесі» катали клей замість людей (фото)У Луцьку на «Чортовому колесі» катали клей замість людей (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів