Поділитись:

Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

Четвер, 01 липня 2021, 19:30
Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

На проспекті Волі у Луцьку триває реконструкція дорожнього полотна та оновлення комунікацій, які пролягають під ним.

Журналісти ІА "Конкурент" поїхали подивитися, що змінилося на перекритій з 17 червня частину проспекту Волі за тиждень.  

Перекритий проспект і далі продовжують ремонтувати. На кожній ділянці ведеться свій вид робіт. Ближче до повороту на Шопена працівники вирили великі ями для заміни каналізаційної мережі. Праворуч інша бригада робітників знімає стару бруківку із частини тротуару. Аналогічні роботи ведуться з лівого боку проспекту біля стоматполіклініки. Тим часом ділянка тротуару поруч із "Сіті Парком" вже вимощена новою бруківкою. 

Права смуга проспекту перекрита хіба що умовно. Її активно використовують автомобілісти, аби скоротити собі час проїзду центром міста. Це дещо ускладнює роботу будівельних бригад, адже вони цю смугу використовують для руху спецтранспорту. 

Незручностей побільшало і для пішоходів. Як виглядає зараз  проспект Волі, дивіться на наших фото. 

Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Знімають бруківку із тротуарів: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

Нагадаємо, після реконструкції центральна частина Луцька стане зручнішою для пішоходів, велосипедистів, автомобілістів. Тут передбачено додаткові 150 паркомісць, нове LED-освітлення і велодоріжку. Прикрасять проспект 140 нових дерев, понад три тисячі кущів та інших зелених насаджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів