Поділитись:

У Луцьку кількадесят християн припаркували авто просто на газоні (фото, відео)

Неділя, 04 липня 2021, 16:00
У Луцьку кількадесят християн припаркували авто просто на газоні (фото, відео)

Луцькі муніципали поскаржилися на прихожан християнської церкви, які масовим паркуванням на газоні зіпсували зелену зону поблизу Теремнівських ставків. 

Відео працівники Департаменту муніципальної варти Луцькради оприлюднили зранку у неділю, 4 липня. 

"Теремно. Лучани, що з вами не так? Це зелена зона біля ставка, яка після ваших авто просто не відновиться. Надворі дощ, земля волога, за колесами зійде вся трава", – написали мунквартівці. 

Пізніше вони оприлюднили фотодокази пошкоджень через порушення правил паркування. 

Зокрема, муніципали заявили, що на лінію 15-80 почали масово надходити звернення, які були передані департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, щодо масового порушення правил дорожнього руху на прибережній зоні Теремнівського ставка.

У Луцьку кількадесят християн припаркували авто просто на газоні (фото, відео)У Луцьку кількадесят християн припаркували авто просто на газоні (фото, відео)У Луцьку кількадесят християн припаркували авто просто на газоні (фото, відео)У Луцьку кількадесят християн припаркували авто просто на газоні (фото, відео)У Луцьку кількадесят християн припаркували авто просто на газоні (фото, відео)У Луцьку кількадесят християн припаркували авто просто на газоні (фото, відео)У Луцьку кількадесят християн припаркували авто просто на газоні (фото, відео)У Луцьку кількадесят християн припаркували авто просто на газоні (фото, відео)У Луцьку кількадесят християн припаркували авто просто на газоні (фото, відео)

Диспетчером Центру безпеки міста Луцьк, було негайно направлено склад ГШР для належного реагування та притягнення власників транспортних засобів до адміністративної відповідальності згідно п. 15.10 «є» ПДР України та ч.1 ст. 122 КУпАП з санкцією накладення штрафу в сумі 340 грн., а з врахуванням пільгового періоду 170грн.. Загалом інспекторами з паркування було згенеровано понад 45 повідомлень на вказаній локації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів