Показали, чим годують в'язнів луцького СІЗО
У Луцькому слідчому ізоляторі перевірили якість та технології приготування їжі.
Про це написали на сторінці установи у фейсбуці.
Метою контрольного приготування їжі було проведення практичного заняття з начальником їдальні, кухарським складом та іншим персоналом їдальні з організації харчування осіб, які утримуються в ДУ «Луцький слідчий ізолятор». Перед початком проведення контрольного приготування їжі перевірили стан їдальні, дотримання санітарно-гігієнічних вимог, справність технологічного та холодильного устаткування, наявність і зберігання продовольства на складі.
Процес контрольного приготування їжі було умовно поділили на три періоди:
– підготовчий, який зайняв за часом проміжок від попереднього до чергового приготування їжі;
– виконавчий, тобто безпосереднє проведення контрольного приготування їжі;
– кінцевий – документальне оформлення результатів контрольного приготування їжі.
Згідно типового меню для засуджених та ув’язнених готувались страви: вінегрет овочевий, суп картопляний з горохом, биточки м’ясні, каша ячмінна, хліб пшеничний з борошна першого сорту.
Після закінчення контрольного приготування їжі зробили детальний аналіз роботи кухарів та вказали на недоліки, які були допущенні під час приготування їжі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Що у Луцьку робить MONATIK на кріслі колісному (фото)
Тесляр знайшов у стіні записку 1975 року та вистежив жінку, яка її залишила (фото)
У Луцьку помітили Монатіка (фото)
«Місто, як на долоні»: де у Луцьку снідали Танька та Володька з VIP Тернопіль (відео)
«М'ясний хутір» бізнесмена Дмитрука з Луцька можуть продати за 14 млн євро